skip to Main Content
Niet ingelogd, log in bij account.

Winand Callewaert (docent Hindoeïsme) start Instagram account

Met de aanmoediging en hulp van Karan Jankipersad heb ik een Instagram account geopend om tele-informatie over het hindoeïsme te delen. Ik zal regelmatig beelden die ik in mijn colleges Indologie aan de Katholieke Universiteit Leuven gebruikte, met een korte toelichting posten. Om het luchtig te houden, zal ik afwisselend een memorabele foto posten van mijn reizen, onder water, op het land of hoog in de bergen.

Eenieder wordt van harte uitgenodigd om mijn posts te volgen. via

https://www.instagram.com/winandcallewaert/

Om volger te worden is er wel één voorwaarde: in deze tijd van social media rush moet je in staat zijn 5 korte regels te lezen, misschien wel twee keer. ?

Winand Callewaert

Back To Top