skip to Main Content
Niet ingelogd, log in bij account.

Corona maatregelen bij onze on campus activiteiten

Voor onze on campus activiteiten zullen we, in lijn met de coronarichtlijnen van de Universiteit Antwerpen, werken met een Covid Safe Ticket. Dit zal samen met uw identiteitskaart of rijbewijs aan de ingang worden gecontroleerd.

Als Covid Safe Ticket geldt

  • of een vaccinatiecertificaat van volledige vaccinatie met een in de EU erkend vaccin (2e prik minstens 2 weken geleden)
  • of een herstelcertificaat van maximum 180 dagen oud
  • of een testcertificaat van een negatieve PCR-test (max. 48u na staalafname)

(Een sneltest geldt niet als alternatief voor een PCR-test.)

Een geldig Europees COVID-certificaat is door België of een ander Europees land afgeleverd. Het kan digitaal worden voorgelegd via de mobiele app (CovidSafeBE voor België, CoronaCheck voor Nederland), of op papier. Wie geen geldig Covid Safe Ticket kan voorleggen, moeten we helaas de toegang weigeren.

We hechten veel belang aan veiligheid. Werken met het Covid Safe Ticket draagt bij aan het creëren van een zo veilig mogelijke omgeving waarbinnen onze activiteiten kunnen plaatsvinden. Andere maatregelen zoals mondmaskers en sociale afstand zijn niet verplicht binnen deze omgeving maar nog altijd sterk aangeraden. Voor verplaatsingen of activiteiten elders op de campus is een mondmasker wel verplicht. Voorzie daarom een zuiver exemplaar wanneer u naar onze cursussen komt.

 

Back To Top